Oldal: 1 / 1

Q30 2.0.7 - 2018-01-12

HozzászólásElküldve: 2018.01.18. 00:27
Szerző: Beast
Új Q30 firmware, letölthető INNEN. Letöltés után nevezd át update.zip-nek, ha nem ez lenne a neve! És ne tömörítsd ki!

Újdonságok:
– A Movie Bar alkalmazás támogatja mostantól a gyermekzár funkciót. Így az elrejtett (a filmet kiválasztva, majd a MENU gombot megnyomva a megjelenő listából a Hide opciót választva) videók csak jelszó megadása után jelennek meg a jukeboxban. Ha a bal oldali sávban a Hidden kategóriára kattintunk, annak tartalma csak jelszó megadásával hozható elő, miután megadtunk már egy 4 számjegyből álló kódot a Movie Bar beállításainál.
– Hozzáadás és törlés (add, delete) finkciók a Movie Bar alkalmazásban, hogy akár erről a felületről törölhessünk filmeket, vagy adhassunk hozzá a jukeboxhoz egyesével.
– A Movie Bar kategóriák közé bekerült a film megjelenésének dátuma is, tehát eszerint is lehet ezentúl rendezni a gyűjteményt.
– Hibajelentés funkció a Movie Bar-ban! Hogy a fejlesztés felgyorsulhasson, a hibás találatok és egyéb problémák az alkalmazás felületéről jelenthetőek a HiMedia-nak. Azt ígérik, ezekkel a bejelentésekkel 48 órán belül foglalkoznak majd. A hibás adatok törölhetőek, és az adott film újraszkennelhető.
– A Movie Bar és a Media Center parancsikonja közel azonosak mostantól, jelezve, hogy a Movie Bar a Media Center továbbfejlesztése.
– A Feliratok menübe bekerült egy „Default subtitle switch” opció is. Itt beállítható, hogy a film feliratokkal együtt induljon, vagy anélkül.
Javítások:
– Nem került elmentésre a kiválasztott időzóna.
– Optimalizálva lett Blu-ray lite lejátszáskor a fő filmfájl lejátszási listáját generáló algoritmus.
– Kikerült a felbontások közül a 4096×2160 opció.
– A KODI nem tudott online videókat lejátszani.
– Bizonyos filmek újraindultak lejátszások után.