Oldal: 1 / 1

Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2016.06.23. 20:45
Szerző: mulholland2
Ez elviekben a működő és egyszerű root, próbálva Q 10 pro

- letölt
- update.zip másolása pendrive-ra
- bedug, gép elindít
- frissítés file-ból
- root
- elviekben müködik / legalább is nálam :)

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2016.06.23. 23:59
Szerző: Beast
A Terméktámogatás oldalon holnap lesz cikk erről és a hálózatos (PC-ről) rootolásról is, addig is köszönjük.

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2016.06.24. 18:32
Szerző: mulholland2
Beast írta:A Terméktámogatás oldalon holnap lesz cikk erről és a hálózatos (PC-ről) rootolásról is, addig is köszönjük.

Hát nincs mit :)

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2020.01.16. 03:40
Szerző: Saman
Sziasztok. A napokban vásároltam egy q10 pro-t és szeretném rootolni,de az itt említett leírás alapján,nem megy nekem.(nougat) droid van rajta.Köszönöm!

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2020.01.16. 10:16
Szerző: Beast
Saman írta:... szeretném rootolni...

Nem tudunk a jelenlegi rendszerrel működő rootolási trükkről, de nem is szeretnénk erre senkit biztatni.

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2020.01.16. 14:10
Szerző: Saman
Azert szeretném,mert pár alkalmazást,lehetetlen kitörölni(facebook,skype) Köszönöm a választ.

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2020.01.16. 15:30
Szerző: Beast
Saman írta:Azert szeretném,mert pár alkalmazást,lehetetlen kitörölni(facebook,skype)...

Csak az ikonokat nem tudod szerintem levenni a főképernyőről, de attól még tudod az alkalmazást törölni. De más launchert meg tehetsz fel tetszés szerint.

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2020.01.17. 00:51
Szerző: Saman
Sajnos,nem. Rányomok a törlés gombra,mutatja,higy törölve és egy restart után,ott van megint ez a két alkalmazás.Nekem csak ezért kellett volna a root.

Re: Offline Root Q10-Pro / Q5-Pro

HozzászólásElküldve: 2020.01.17. 06:56
Szerző: Alex
Saman írta:Sajnos,nem. Rányomok a törlés gombra,mutatja,higy törölve és egy restart után,ott van megint ez a két alkalmazás.Nekem csak ezért kellett volna a root.

Nekem pl. nincs feltelepitve az a két program, igaz most custom firmwaret használok, de az eredetiben is ki lehet cserélni az ikont más app inditására, csak törölni nem lehet a fő ikonokat.