Oldal: 1 / 1

Kodi adatok áthelyezése sd kártyára.

HozzászólásElküldve: 2019.04.15. 09:39
Szerző: satika8
HiMedia q5 pro lejátszóm van. Angol fórumokon találtam leírást arról, hogy át lehet helyezni a Kodi adatokat sd kártyára, hogy ne terhelje a lejátszó memóriát, mivel ha sok adat van, akkor a Kodi "kiugrik"állandóan. Ezzel megoldott, hogy minden Kodira feltöltött adatot az sd kártyára mentse. 64 Gb sd kártyát tettem bele, amit felismert. Sajnos nem teljesen világos a folyamat, ezért kérek segítséget!

Re: Kodi adatok áthelyezése sd kártyára.

HozzászólásElküldve: 2020.03.12. 09:40
Szerző: satika8
Sajnálom, hogy az adminok nem foglalkoznak evvel a témával annak tudatában, hogy ez szerintem, nem csak nekem a gondom!!
"Köszönöm a segítséget!!!"

Re: Kodi adatok áthelyezése sd kártyára.

HozzászólásElküldve: 2020.03.12. 10:21
Szerző: Beast
satika8 írta:Sajnálom, hogy az adminok nem foglalkoznak evvel a témával annak tudatában, hogy ez szerintem, nem csak nekem a gondom!!...

Soha nem ígértük, hogy bármilyen Androidos programban segítünk, kivéve, ha a HiMedia adja/menedzseli az adott programot. Nem használunk KODI-t, ahogy legalább még 100 ezer másik programot sem. Nincs kapcsolatunk a KODI fejlesztőivel, ellentétben a HiMedia-val, akiktől tudunk segítséget kérni, ha mi sem tudjuk a választ. A Te kérdésedet akkor tudnánk megválaszolni, ha elkezdenénk mi is bújni a külföldi fórumokat, keresve a megoldást. Ezt nem tudnád megfizetni, nem volt beleépítve a lejátszód árába.
Nem tudom, hány embernek a gondja még ez (nem igen látok más ilyen hozzászólást itt), de nem függ össze azzal, hogy segítünk-e vagy sem. Ha az Angry Birds valahanyadik pályáján elakad 200 fórumozónk, akkor sem fogunk vele addig játszani, amíg meg nem tudjuk a megoldást. Itt van 1452 fórumozó, ha valaki tudná a megoldás, gondolom válaszolt volna már.

Re: Kodi adatok áthelyezése sd kártyára.

HozzászólásElküldve: 2021.02.02. 09:37
Szerző: vinczu
Én ez alapján csináltam, működik
https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Change_data_location_for_Android
Hol akadsz el?