Melyik lejátszót vegyem?

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a HiMedia termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok Szabadon írható, de moderált topik, azaz csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólásod. Kérjük ne írd be kétszer a kérdésedet, várd meg amíg megjelenik, több órát is igényelhet, amíg moderátorunk jóváhagyja a hozzászólás megjelenését!
  • Szerző
  • Üzenet
Offline

hobbivideós

  • Hozzászólások: 4
  • Csatlakozott: 2019.03.04. 13:00

Re: Melyik lejátszót vegyem?

Hozzászólás2019.03.08. 19:39

Köszönöm a segítséget!

Egy Sony HDR-CX115E kamerám van, full HD AVCHD (.m2ts) formátumban rögzít. Ehhez képest valóban nagy visszalépés minőségben a DVD, de még nézhető az eredmény (szerintem).

Ebben az esetben viszont megveszem a Q5 Pro-t, azzal a DVD rendben lesz ezek szerint, illetve az általad korábban írtak alapján a menüs Blu-ray-t is le tudom majd játszani (ha később be tudok ruházni egy eredeti Pinnacle Studiora, amivel meg tudom csinálni a Blu-rayt menüvel).

Köszönöm még egyszer a segítséget!
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1242
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: Melyik lejátszót vegyem?

Hozzászólás2019.03.09. 10:49

hobbivideós írta:Egy Sony HDR-CX115E kamerám van, full HD AVCHD (.m2ts) formátumban rögzít. Ehhez képest valóban nagy visszalépés minőségben a DVD, de még nézhető az eredmény (szerintem)...

Az m2ts-t minden gond nélkül lejátsza minden HiMedia. Én továbbra is értetlenkedek, hogy ha FullHD-ban rögzíted a családi eseményeket, akkor miért 720x576-ban, MPEG2-be konvertálva a H.264-et nézed vissza. Az, hogy így vannak menük előtte számomra nem indok, illetve a „még elfogadható” minőséggel sem egyeznék ki, de Te tudod. Biztos vagyok benne, hogy ha lesz egy Q5 Pro-d, inkább az eredeti m2ts fájlokat nézed, mint a menüs DVD-t... Ahogy a DVD menüstruktúráját elrendezed, úgy elrendezheted a fájlokat is mappákba és almappákba, azokat szépen elnevezve.
HiMedia.hu adminisztrátor
Előző

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni, mit vegyél!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

.