Szia!
Én is gondoltam arra, hogy ki kellene próbálni, de sajnos nem megy. Pécsi vagyok, voltam a Media Marktban, az Euronicsban és a Digistarban, ezek az üzletek forgalmaznak itt nálunk médialejátszót. Sajnos egyik üzletben sincs készleten semmilyen, nem ám pont a keresett típus... csak a webshopból lehet rendelni.
Igen, a menü miatt csinálok DVD-t. Próbáltam Blu-rayt és/vagy AVCHD-t is, de a Pinnacle nem csinálja meg valamiért. Exportálás alatt, amikor a lemez struktúrát állítaná össze, kilép a program. Leveleztem a Corel ügyfélszolgálattal, természetesen azonnal reg. számot kértek, itt meg is halt a dolog.

Régóta használok Pinnacle Studiot, nagyon szeretem, más programot nem nagyon tudnék már megtanulni, öreg vagyok már ehhez. Sajnos azt figyeltem meg (és ezt mások is tanúsíthatják), hogy nem túl stabil program, Windows verziótól, más telepített programoktól függően bármiféle hibát tud produkálni.
Ráadásul beszéltem egy számtech szervízben az emberrel, aki pont Q5 Prot használ, és elmondta, hogy nem kezeli a Blu-ray menüt, csak a Lite menüt. Lehet, hogy valami 100E vagy 150E Ft-os lejátszó kezelné, de ennyit nem szánok rá.
Szóval fentiek miatt úgy néz ki marad a DVD ISO.