2018.11.10. 15:54
Lassan felfedezem a KODI beállításait. Meglett a "Play With..." menüpontom végül a context menüben, amit egyébként úgy hívnak, hogy "Play using...". Leírom azért a megoldást, hátha hasznos lesz másoknak is.
Szóval a bal oldali főmenüben ott van a Movies. Ha ezt kijelöljük (NEM rányomunk, csak rálépünk), akkor tőle jobbra kitesz pár filmet a felület. Unwatched, Recently added, stb. Ha itt felhozzuk a context menüt a távirányító menü gombjával, akkor csak ezek vannak benne: Play, Information, Mark as watched. Semmi lehetőség kiválasztani másik lejátszók.
Viszont, ha rányomunk a Movies-ra, akkor már egy egész más módon listázza a filmjeinket. Ha megnyomjuk a bal nyilat a távirányítón, akkor feljön egy kis menü bal oldalon. Ott lehet állítani, hogy milyen stílusban listázza itt a filmjeinket (Viewtype). Ezt én InfoWall-ra tettem, de bármire lehet. Ha az így kilistázott filmképeken nyomunk egy menü gombot, akkor rengeteg minden van a listában, köztük a "Play using.." is. Ezt megnyomva lehet kiválasztani a Wrapper-t. így már végre a KODI-ból indítva is le tudom játszani a filemet a Wrapper-el.
Érdekes, hogy ha nem lépünk ide be, akkor ez nem jelenik meg.
Valamint én kicseréltem az xml filet is a Wrapper-esre, de ennek ellenére nem azzal nyitja meg alapból. Erre még nincs megoldásom. Talán szedjem le a gyárilag fent lévő Wrappet? Ezt nem mertem még, mert nem tudom hogyan tenném vissza, ha kellene.