factory reset után....

  • Szerző
  • Üzenet
Offline

szaby72

  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: 2016.07.12. 18:23

factory reset után....

Hozzászólás2016.07.12. 23:59

Üdv.

Ma vettem egy Q10 pro-t
Beüzemeltem és a frissítés után próbálgattam állítgattam(minden jól működőt) amikor gondoltam csinálok 1 factory reset-et és most már (kipróbálás után) beállítok mindent úgy ahogy szeretnék...
És jöttek a gondok...nem működik a kodi,a youtube....
A HMD-1.0.3 2016-05-23.124800 verzió van rajta de nem tudok online frissíteni(gondolom a 124801) lenne a megoldás...
Kérem a segítségét annak aki találkozót már ilyen gonddal...

Előre is köszönöm.
Offline

Alex

  • Hozzászólások: 53
  • Csatlakozott: 2016.07.08. 19:03

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 09:47

szaby72 írta:Üdv.

Ma vettem egy Q10 pro-t
Beüzemeltem és a frissítés után próbálgattam állítgattam(minden jól működőt) amikor gondoltam csinálok 1 factory reset-et és most már (kipróbálás után) beállítok mindent úgy ahogy szeretnék...
És jöttek a gondok...nem működik a kodi,a youtube....
A HMD-1.0.3 2016-05-23.124800 verzió van rajta de nem tudok online frissíteni(gondolom a 124801) lenne a megoldás...
Kérem a segítségét annak aki találkozót már ilyen gonddal...

Előre is köszönöm.

Én feltelepített újra a 480-as firmwarét, mikor így jártam.
Offline

szaby72

  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: 2016.07.12. 18:23

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 10:14

Szia.
Azt hol találom?
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1288
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 11:40

szaby72 írta:És jöttek a gondok...nem működik a kodi,a youtube...

Amit leírsz, abból az a legvalószínűbb, hogy nincs hálózatod. Azt kellene ellenőrizni. És kikapcsolni azt az opciót, hogy csak wifin lehessen letölteni... Nem kell semmit frissítgetned egyelőre, nem a firmware okozza a gondot!
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

szaby72

  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: 2016.07.12. 18:23

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 12:23

Köszönöm a válaszokat...
Hát hálózat az van mert a play (onnan leszedtem 1 kodit de az nem működik rendesen),crome is működik...de du. ha hazaértem megnézem azt a wifis opciót (nincs is wifim :-) )
De olyan mintha mindent törölt volna az sd kártyáról netfix,kodi,stb...
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1288
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 13:42

szaby72 írta:...onnan leszedtem 1 kodit de az nem működik rendesen...

Ez így nem jelent semmit. Mi az, hogy nem működik rendesen? Mit csinál pl. a YouTube?
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

szaby72

  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: 2016.07.12. 18:23

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 13:45

Semmit...a youtube es a Kodi ikonra "rányomva"semmi nem történik
Offline

szaby72

  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: 2016.07.12. 18:23

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 13:50

A Kodi amit letöltöttem az pedig beenged a beállításokba... megtalálja pl. a hálózaton a filmeket de nem indítja el....
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1288
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 14:31

Hát, el nem tudom képzelni, hogy sikerült erre az állapotra eljutni egy factory resettel... A firmware-ek topikjában megtalálod a manuális letöltéshez a linket az első posztban.
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

szaby72

  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: 2016.07.12. 18:23

Re: factory reset után....

Hozzászólás2016.07.13. 15:25

Hát Nekem is furcsa...
Kipróbálom a linket... köszönöm.
Ha jól látom ott a 124800-as van fent...
Nem a 124801 a legujljabb?
Következő

Vissza: Hardver, telepítés, frissítés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron
.