HDMI probléma

  • Szerző
  • Üzenet
Offline

tatka

  • Hozzászólások: 2
  • Csatlakozott: 2017.01.27. 21:17

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.02. 23:21

Én ugy oldota meg a problémát hogy a doboz hátlapján a HDMI csatiba bedugtam egy 2mm széles és 1cm hoszu papirszelet a felső 4-dik rézlábot letakarva! ráduktam a hdmi kábelt ,és igy tökéletesen müködik minden!!! Q10-Denon-Sonytv. Űdv!
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 608
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.03. 00:13

tatka írta:Én ugy oldota meg a problémát hogy a doboz hátlapján a HDMI csatiba bedugtam egy 2mm széles és 1cm hoszu papirszelet..

Na, ha ezt tudták volna a programozók, akkor ki sem adták volna a v1.1.0-ás frissítést :)
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

r44

  • Hozzászólások: 2
  • Csatlakozott: 2017.03.20. 17:10

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.03. 08:07

Úgy néz ki hogy az 1.1.0 megoldotta a problémát!
Köszi a segítséget!
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 608
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.03. 10:38

r44 írta:Úgy néz ki hogy az 1.1.0 megoldotta a problémát!
Remek!
r44 írta:Köszi a segítséget!
Ez a dolgunk.
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

Alex

  • Hozzászólások: 41
  • Csatlakozott: 2016.07.08. 19:03

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.03. 16:43

tatka írta:Én ugy oldota meg a problémát hogy a doboz hátlapján a HDMI csatiba bedugtam egy 2mm széles és 1cm hoszu papirszelet a felső 4-dik rézlábot letakarva! ráduktam a hdmi kábelt ,és igy tökéletesen müködik minden!!! Q10-Denon-Sonytv. Űdv!

A célját teljesítette, de a Himedia megoldása jobban tetszik. :lol:
Offline

rigel236

  • Hozzászólások: 9
  • Csatlakozott: 2017.01.29. 12:39

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.05. 11:34

Üdv!
Philips tv, Onkyo erősítő, Sony BD, Q5 PRO: CEC működik.
:D
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 608
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.04.09. 12:30

rigel236 írta:Philips tv, Onkyo erősítő, Sony BD, Q5 PRO: CEC működik.

Köszi a jó híreket és az infót!
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

kenwoodman

  • Hozzászólások: 1
  • Csatlakozott: 2017.09.06. 16:26

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.10.01. 19:23

Üdv mindenkinek, nekem nem oldotta meg a CEC problémát a firmware telepítés Android 7-ről 5.1.1-re az 1.1.0 verzióra ( két lépésben a leírások szerint). A HDMI kábel csatlakozójának jobbról 4. felső érintkezőjét fölfelé feszítettem, így nem ér hozzá az aljzathoz. Így CEC less kábel lett belőle:) És minden tökéletesen működik :)). LG 4K TV+ DENON 1912 erősítő+ Himedia Q10 Pro. A Q10Pro az erősítővel van HDMI-vel összekötve, a TV is az ARC kimeneten az erősítő ARC-s bemenetéhez csatlakozik. Igaz így nem megy 4K a TV-re ( az erősítő csak 1080p-t tud átengedni), de a legjobb hang megy az erősítőre
Offline

AlexRounon1

  • Hozzászólások: 7
  • Csatlakozott: 2017.09.09. 07:47

Re: HDMI probléma

Hozzászólás2017.10.12. 08:42

Sziasztok! AVR171S erositom, HIMEDIA H8 Plus media lejatszom es Samsung UE55H6400 Tv-m van. Az erosito kimenete ossze van kotve a Tv HDMI(arc) bemenetevel. Igy a Tv tokeletesen szol a hangrendszeren. A media lejatszo ossze van kotve az erositovel hdmi kabelkel. Az erositon be van allitva hogy movie mode automatikus felismeres legyen, tehat a lejatszott film hanganyagatol fugg. Elinditom a dts filmet es az erosito csak 2 csatornat ismer fel. Probaltam tobb filmel is. A mediaplayer playback beállítása hdmi. Mi lehet a problema? Köszönöm.
Előző

Vissza: Hardver, telepítés, frissítés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron
.