Oldal: 4 / 6

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.13. 19:11
Szerző: Fireman69
Beast írta:
Fireman69 írta:...Az amúgy, hogy lehet, hogy egyetlen hozzászólásom van mindeddig, hisz írogattam régebb is többször?!

Megnézzük a lejátszás folytatását, nem tűnt fel eddig. Egy hozzászólásodat találtam ezen kívül ITT. volt több is? El nem tűnhetett.


Köszi ha megnézitek. Volt több is, leginkább az új FW-k használatának kapcsán szoktam hozzászólni az adott topikban.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.14. 11:49
Szerző: vinczu
ez komoly? vagy minden uj upgrade-nel igy van?

https://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=4341.0
"YOU WILL LOSE ALL USER INSTALLED APPS AND SETTINGS! PLEASE BACK UP BEFORE UPDATING (Kodi backup: http://kodi.wiki/view/backup)."

Backup app-rol vannak tapasztalatok?

UPDATE: semmi, mar megtalaltam, szoval ha a Settings-bol csinalom akkor nem veszik el semmi:
http://himedia.hu/?oldal=cikk&id=3

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.14. 12:10
Szerző: Beast
Fireman69 írta:Köszi ha megnézitek...

Nincs gond a lejátszás folytatásával. Már ha a lejátszás közben a MENU gombra felugró menüben nem lépsz a Play Settings almenübe, ott pedig a Play Record opciónál nem választod a Close lehetőséget. Mert az kikapcsolja a lejátszási pozíció megjegyzését (csak idióta az angol elnevezés).

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.14. 16:52
Szerző: Fireman69
Beast írta:
Fireman69 írta:Köszi ha megnézitek...

Nincs gond a lejátszás folytatásával. Már ha a lejátszás közben a MENU gombra felugró menüben nem lépsz a Play Settings almenübe, ott pedig a Play Record opciónál nem választod a Close lehetőséget. Mert az kikapcsolja a lejátszási pozíció megjegyzését (csak idióta az angol elnevezés).


Áldjon meg a jó isten téged Beast, már ha létezik!
Köszönöm a segítséget, valóban ki volt kapcsolva. Visszaállítva tökéletesen megy a film az adott jelenttől, ahol abbahagytam!

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.15. 14:13
Szerző: István 66
Üdv feltelepítettem a legújabb Firmwar-ét Q30 ra az MK3D - t le is játsza, de valamiért nem 3D a kép. himediábol optoma projektorba . a többi film mind 3D ahogy eddig is ment. ja És magyarra hogyan tudnám állítani vagy frissíteni a kodit? Kösz előre is a segítséget. Üdv István

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.16. 10:08
Szerző: Beast
Fireman69 írta:Áldjon meg a jó isten téged Beast, már ha létezik..

Azt nem tudom, hogy létezik-e, csak azt, hogy milyen lehetőségek léteznek a HiMedia cuccokon :)

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.16. 10:10
Szerző: Beast
István 66 írta:...az MK3D - t le is játsza, de valamiért nem 3D a kép...

Lejátszás közben a MENU gombra felugró lehetőségek között nincs a 3D-re váltás? A KODI beállításai között keresd a nyelvválasztást!

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.18. 14:22
Szerző: István 66
Beast írta:
István 66 írta:...az MK3D - t le is játsza, de valamiért nem 3D a kép...

Lejátszás közben a MENU gombra felugró lehetőségek között nincs a 3D-re váltás? A KODI beállításai között keresd a nyelvválasztást!



Hello Beast

Sajnos nem tudom a beállításoknál a Magyart előcsalni a Kodin. Csak egy lehetőséget ad fel , az meg az Angol. A 3D sem müxik letöltöttem vagy 5-6 filmnek az előzetesét . és a 3D menüben is állítottam amit engedett de nem jön elő a 3D. Gondolom ha sikerülne a Magyaritás akkor könnyebben boldogulnék. Üdv István

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.18. 15:02
Szerző: Beast
István 66 írta:...és a 3D menüben is állítottam amit engedett de nem jön elő a 3D.

Mármint a KODI-val akarsz 3D-t lejátszani? Mert az lehet, hogy nem megy, de ha a Media Center-ben próbálod vagy legalább összekötve a KODI-val a Media Center-t), akkor mennie kell.
Melyik KODI verziót használod, amiben nincs számos nyelv?

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2019.06.28. 21:17
Szerző: tomkuta
Hello! Himedia Q5 Pro tulajdonos lettem.A 4K/60 fps 135 Mbit/s-os felvételekkel gondja szokott lenni. Akkor, ha túl sok képinformációt kell megjelenítenie,akkor szaggatva játssza le a filmet.Például egy várrom tagolt felülete, vagy egy kavicsos játszótér... A legújabb firmware van rajta. Megoldás lehet, ha visszaveszem a bitrátát 100 Mbit/s-ra,de még nem tudtam kipróbálni. Azért ide írtam, hátha valamelyik régebbi firmware megoldhatja ezt a problémát.