Oldal: 11 / 13

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.01.02. 10:32
Szerző: Beast
Gomb78 írta:...Próbáltam rákeresni, de nem találtam erra témára topicot...

Pedig külön alfróuma van a Netflixnek ITT. EZT olvasd el a YouTube, Netflix és egyéb appok kapcsán, ahol folyamatosan változik, hogy milyen hardveren hogyan működnek. Ha nem megy egy verzió, érdemes egy korábbit keresni, pl. a cikkünkben bemutatott alkalmazásboltban vagy az interneten.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.01.02. 19:35
Szerző: Alex
Gomb78 írta:Sziasztok!

Q10 pro-m van és most frissítettem android 7-re és erre az új 2.1.4-re. Minden működik, de a youtube és anetflix nem indult el.
Play store-ból frissítve a youtube elindult, de a netflix nem?
Próbáltam rákeresni, de nem találtam erra témára topicot.
Előre is köszönöm a segítségeteket!

A Q10 pro-n a Netflix 7.38.0 build 27 34635 verzió müködik nálam erre keress rá és telepitsd. Ez a típus használható, jelenleg a leírt a legújabb.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.01.03. 09:04
Szerző: Gomb78
Mindenkinek köszönöma segítőhozzászólásokat.
Sikerült megoldanom aproblémát! :)

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.01.19. 08:36
Szerző: rozsomak01
Sziasztok Semmien frissítést nem tudok felrakni a Q10 prom van 2.0.0.1 es frimvare van rajta hiába követem az utasításokat bedugom a pendrivot hátúl resetgombot benyomom bekapcsolom a gépet 5 másodperc a resetgomb elenged dolgozik egy kicsit majd újraindul és olyan lesz mint amikor gyári visszaállítást csinálok be kell állítanom újra mindent. A google Play áruházba nem tudok bejelentkezni mert mire beírom a belépési adatokat addigra kidob utána már semmit sem tudok csinálni.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.01.19. 12:27
Szerző: Beast
rozsomak01 írta:...bedugom a pendrivot hátúl resetgombot benyomom...

Nem kell resetgombot nyomni, a Beállítsok menüből telepíthető, az egyszerűbb és kényelmesebb. A Google Play probléma ismerős ezen az ezer éves firmware-en. ITT folytassuk, ha nem boldogulsz,bár abban a topikban kb. már mindent leírtunk, amit érdemes tudni a frissítésről.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.02.01. 01:20
Szerző: rozsomak01
Szia a tapasztalatom az az új freemwaret fel tettem hála istennek végre sikerül viszonsz alapbol benne lévő youtube nem müködött a play áruházbol kellett újra letöltenem ez szerinted miért van mert akárhogyan akartam belépni megjelent egy szürke háttér és egy lekonyuló szájú kis ikon es irta hogy nincs kapcsolat pedig melette böngészőt is használtam tehát internet volt?

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.02.01. 13:22
Szerző: Beast
rozsomak01 írta:...tehát internet volt?

Olvasd el kérlek kb. 5 poszttal fentebb amit írtam a YouTube kapcsán! Ha jól értem azt szeretnéd telepíteni.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.03.05. 22:20
Szerző: Gilgamesh69
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a Q10 Pro-mat 2.1.0-ról 2.1.4-re. A beállítások befejezése után azt észleltem, hogy a Kodin (18.6) keresztül lejátszott DTS és Dolby Atmos filmek (gyakorlatilag minden többcsatornás digitális stream, ami nem sima DD 5.1) csak 2.0-ás PCM-ben megy át. A lejátszó saját médiacenterén keresztül tökéletesen átjön minden hangformátum, csak a Kodival tapasztaltam a downgrade-et. Próbáltam a Rendszer-Hang menűben a hangátviteli opciók engedélyezésével és letiltásával egyaránt, sajnos eredménytelenül. (A 2.1.0-s firmware alatt probléma nélkül átment minden hangformátum az erősítőre.) Tudna valaki segíteni e probléma megoldásában, lehetőség szerint firmware downgrade nélkül?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.03.06. 10:33
Szerző: Beast
Gilgamesh69 írta:...A beállítások befejezése után azt észleltem, hogy a Kodin (18.6) keresztül lejátszott DTS és Dolby Atmos filmek (gyakorlatilag minden többcsatornás digitális stream, ami nem sima DD 5.1) csak 2.0-ás PCM-ben megy át...
SOHA nem is ment át trükközés nélkül, hiszen a KODI nem támogatja a HiSilicon processzort a mai napig. EZ a cikkünk a megoldás. Javaslom, nézd át a többi terméktámogatási leírást is!

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - 2019-06-06

HozzászólásElküldve: 2020.03.06. 12:19
Szerző: Gilgamesh69
Beast írta:
Gilgamesh69 írta:...A beállítások befejezése után azt észleltem, hogy a Kodin (18.6) keresztül lejátszott DTS és Dolby Atmos filmek (gyakorlatilag minden többcsatornás digitális stream, ami nem sima DD 5.1) csak 2.0-ás PCM-ben megy át...
SOHA nem is ment át trükközés nélkül, hiszen a KODI nem támogatja a HiSilicon processzort a mai napig. EZ a cikkünk a megoldás. Javaslom, nézd át a többi terméktámogatási leírást is!


Nagyon-nagyon köszönöm!
Végig csináltam lépésről lépésre és végre működik!