2017.01.19. 18:28
A minap elkeztem az ismerkedést az uj Kodival 16.1 és hibát találtam benne.
Ha Magyarra van állítva a nyelv akkor a hang eltolás beállítása használhatatlan mert nem írja ki az eltolás értékét/mértékét.
Próbáltam ezzel az aeon skinnel is , ugyanaz hogy a probléma mélyebben van.
Lehet ezzel együtt élni , de akár jó is lehetne.
Kicsit kibővítem ezt a hozzászólást mert nekem nem akarnak itt jol működni a dolgok
H8plussal rendelkezem , android rajta 5.1.1 , pontosabban HMD-1.1.4 2017-01-12,095313 kernel 3,10,1
kodi rajta 16.1 és az a wrapper amit innét töltöttem le és egy pendrájval rátelepítettem.
A Media Centerben működik a 24p lejátszás és fel vannak csatolva az smb és nsf megosztások, A wrapperben beállítottam a samba accot és hogy a kodi a wrappert használja.
Ezután indítom a kodit és innentöl tök nindegy hogy smb-n vagy nfs-en megyek tovább , betallozom a filmet rányomok hogy játsza , és a kodi kilép. Az is mindegy neki hogy a kodiban bevan-e kapcsolva az auto framerate vagy nincs.
Azt is leírom most már hogy mi ez a beteges ragaszkodásom a kodihoz. Nekem szükségszerű hogy kordában tartható legyen a film hangjának dinamikája. Többféle kifejezés van erre night mode-tol a drcig bárminek hívhatják.
Jelenlegi tudásom szerint olyan médialejátszó ami androidon fut , hálózatrol letud jáccani , és tud 24p-t , és tudja limitálni a dinamikáját a hangsávoknak , én csak a kodit ismerem. Fontos lenne hogy ingyenes legyen , de ez nem kizáró ok.
Hogy most itt tartok.
Segítsetek már egy kicsit mert én most kezdek kifogyni az ötletekböl , Ezt az openelecet se akarja rá senki sem összeheggeszteni. mindenre nyitott vagyok ami előbbrevisz.
Előre is köszönöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
lajcsi1975 2017.01.20. 13:30-kor.