Beast írta:Az Androidban az mnt mappában találhatóak a csatlakoztatott meghajtók.
Baaazzzzeee.

))) Így már megvan. Köszi.

PS:
Én egyáltalán nem használtam Android platformot, mert a cégem a WP-t támogatta (2 hónapja van Androidos telóm, még csak ismerkedünk és ilyen mélységekben meg nem is érdekel, sem a teló, sem az android).
De ezt egyébként honnan kellene tudnom?

Ez hiányzik a leírásból, legalábbis nekem, nagyon hiányzott. Főleg, hogy nem tudtam hogyan keressek rá

PS2:
Már 2 hete csak a magyar menükkel, a borítókkal, a filmes tartalom menü testre szabásával (úgymint mese, rom-kom stb.) bajlódok. A 10perc helyett 5 perces "ugrás" beállításával és véglegessé tételével próbálkozom. A billentyűk beállításával: teljes képernyőn, a menüben, a fényképnézegetőben, meg itt, meg ott... Ehhh. Integrálom a Kodi-t a média bigyóval, vagy nem, mert végignyomtam a leírás alapján, "beizéltem ahogyishívjákot" és mégsem megy... Sok apróság, de ki van a .... folyamatos guglival, és a YT videók nézegetésével. És lehet mondani én csak egy android vasat vettem, (de mégsem ennek árulják(tok) és hogy ez csak egy vas, a Kodi meg Kodi, a flash meg flash, a YT app, meg az ilyen fejlesztőé, a DVD iso kezelő meg másé és szupijó biztos a .... shark cucc, de ez folyamatos pöcsölést jelent, ahelyett, hogy bekapcsolnám és használnám.

D Ráadásul most beállítom és 2 hét múlva fogalmam sem lesz mit csináltam mire eljutottam ide, mire a másik 2 lejátszót beüzemelném. Szóval előbb "hekkelem" pár hétig, hogy pl. a 70 éves szülőknek beállíthassam modjuk 1-2 óra alatt. És biztosan lesz olyan feature, ami náluk picit más és már is megint Gugli, how to

Na jól van, kisírtam magam, előbb utóbb biztosan jó lesz... .