Szabályok – olvasd el, ha új látogató vagy!

Olvasd el, milyen módon írhatsz hozzászólást Te is a vásárlók számára fenntartott topikokba, ill. milyen szabályokat kell betartania minden hozzászólónak!
 • Szerző
 • Üzenet
Offline

admin

Adminisztrátor

 • Hozzászólások: 5
 • Csatlakozott: 2016.06.09. 21:14

Szabályok – olvasd el, ha új látogató vagy!

Hozzászólás2016.06.09. 23:29

A Fórum elsődleges célja a HiMedia termékeket vásárlók támogatása.

A regisztráció elvégzésével a felhasználó egyben elfogadja a HiMedia.hu honlap Fórumára érvényes szabályokat.

A Fórumot bárki olvashatja, de hozzászólást beküldése csak regisztrált felhasználók részére lehetséges, bejelentkezés után (lásd a Hozzászólások írása szabályokat...).

A HiMedia.hu üzemeltetője (továbbiakban Tulajdonos) fenntartja a jogot a Fórum működését érintő szabályok módosítására.

Regisztráció

A Fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást. A regisztráció díjmentes, de működő e-mail cím szükséges hozzá, ugyanis az oda küldött elektronikus levél segítségével aktiválható a tagság.

A regisztráció során a weboldalon megjelenő felhasználói (login) név szabadon választható, az alábbi feltételek figyelembevételével.

Nem választhatóak:
 • a HiMedia.hu üzemeltetőinek nevei, funkciói vagy ezekkel összetéveszthető nevek
 • a HiMedia.hu által forgalmazott termékek gyártóinak, a készülékek típusainak nevei
 • bármilyen, a HiMedia.hu kereskedelmi tevékenységének megzavarására, a látogatók megtévesztésre alkalmas nevek
A HiMedia.hu üzemeltetőinek nevei, funkciói vagy ezekkel összetéveszthető nevek, illetve a X-men c. filmek szereplőinek nevei nem választhatóak nicknévnek, ezek az adminisztrátorok számára vannak fenntartva.

A HiMedia.hu fenntartja a jogot, hogy az üzleti érdekeit sértő login nevet választó felhasználót felkérje a név módosítására, ill. ennek nem teljesítése esetén azt megváltoztassa.

Felhasználói regisztráció törlése

A felhasználó bármikor kérheti a fórumból a regisztrációjának törlését. Ennek módja: bejelentkezve írjon privát üzenetet a fórum adminisztrátorának, amelyben kéri a törlést. Az adminisztrátor igyekszik mihamarabb (2-3 napon belül) teljesíteni a kérést.
Fontos: a fórum regisztráció törlése együtt jár az oldal terméktámogatásának (zárt cikkek elérése) elvesztésével is, mert technikailag egy adatbázist használ a két funkció. Természetesen újból regisztrálva, és a regisztrációs kártya kódjával aktiválva a terméktámogatás ismét elérhetővé válik majd.

Hozzászólások írása

Hozzászólást csak regisztrált felhasználó írhat, személyes azonosítással (bejelentkező név és jelszó megadása után).

Az alábbi szabályok érvényesek a hozzászólások írására:

 • „A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével.” (1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1))
 • A törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólások beküldése tilos.
 • Tilos a Fórum működését technikai vagy bármi más módon akadályozni, lassítani, tartalmának megváltoztatását megpróbálni, valamint más felhasználók adataival visszaélni, illetve erre szándékosan próbát tenni.
 • Tilos egyszerre több néven beírni, illetve más felhasználó login adatait alkalmazva annak nevében belépni, adatokat megváltoztatni, hozzászólást beküldeni.
 • Tilos hirdetni, reklámozni terméket vagy szolgáltatást a Fórumban.
 • Tilos a HiMedia.hu üzleti érdekeit sértő hozzászólást beküldeni.
 • Tilos bármiféle gyűjtésre (pénz- vagy egyéb árucikk gyűjtésére) vagy annak koordinálására felhasználni a Fórumot.
 • A hozzászóló automatikusan feljogosítja a HiMedia.hu-t, hogy a Fórumban megjelenő hozzászólása felett szabadon rendelkezhet, és külön értesítés vagy engedély nélkül is felhasználhatja azt a HiMedia.hu honlappal kapcsolatos anyagaiban, függetlenül a megjelenítés helyére, idejére illetve technikájára.

Moderálás

Azok a hozzászólások, amelyek a szabályoknak nem megfelelőek, részben vagy teljes egészükben minden előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhetnek.

A szabályoknak vétő felhasználó kirívó esetben, vagy visszatérő szabálytalanság okán kitiltható, vagy durva esetben ellene akár jogi lépések is tehetők.

A Tulajdonos fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, de zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, semmitmondó vagy tiszteletlen hozzászólásokkal zavarja a Fórum látogatóit és/vagy moderátorait.

Felelősség kizárása

A Tulajdonos elhatárolja magát a hozzászólások tartalmától, felelősséget nem vállal a Fórumban megjelenő információkért, az azok által esetleg okozott közvetlen vagy közvetett kárért.

A Fórum tartalma a regisztrált felhasználók beírása alapján változik, a Tulajdonos nem ellenőrzi rendszeresen a megjelenő szövegek tartalmát. A problémás hozzászólásokat bejelentés alapján a szerkesztőség igyekszik haladéktalanul megvizsgálni és ennek függvényében élni a moderálás lehetőségével.

Vissza: Szabályok a fórum használatával kapcsolatban

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron
.