Oldal: 1 / 1

Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - pcristi

HozzászólásElküldve: 2019.07.24. 14:43
Szerző: Beast
Letöltés után ezeket is nevezzük át update.zip-nek, így másoljuk a pendrive-ra, amiről telepítenénk! Letölthető ezekről a linkekről: Q30, Q5 Pro, Q10 Pro.

Változások a hivatalos v.2.1.4-hez képest:
– A v2.1.2-ig használt HiMedia Settings menü visszaállítása a több opció miatt.
– Kikapcsolható a VFD-kijelző az Android beállítások/Megjelenítés menüben.
– Javítva, hogy a Wrapper-rel indított filmek a KODI-ban fekete képernyőt adtak.

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 - pcristi Android TV

HozzászólásElküldve: 2019.09.04. 21:03
Szerző: attilav
AndroidTV firmware-t is készített mindhárom lejátszóhoz pcristi. Nekem ez van fenn, szerintem, bár ez szubjektív vélemény, jobb androidtv fw-rel használni a lejátszót mert a felülete mégiscsak tv-re van optimalizálva. A Google play is távirányítós kezelésre és tv képernyőre optimalizált, a Youtube Tv közvetlenül a playből frissíthető, ellentétben a nem androidtv fw-kkel.
Hátránya hogy semmilyen böngészőt nem lehet felrakni/frissíteni a playból, valamint még sok más app szintén nem elérhető Atv-re, de aki csak filmnézésre és youtubra használja a lejátszót annak szerintem ideális az Atv fw. A play üzembehelyezésénél könnyebbség ha a telefonos beállítás lehetőséget választjuk, ekkor telefonon a chrome böngészőbe beírjuk: androidtv.com/setup és beírjuk a tv-n levő kódot, ezután bejelentkezik a play.
A "fogpiszkálós" módszerrel lehet feltenni ezt az fw-t is, úgy mint a többi custom fw-t. Még egy előnye van az Atv fw-nek hogy az Android TV Remote Control alkalmazással lehet telefonról távirányítani, sőt a hangvezérlés is működik (a telefon mikrofonját használja) a Play-ben a Youtube-ban és a főképernyőn. A hangvezérléshez az app-ban a mikrofon gombra kell bökni.
Az Atv fw a leanback launcherrel indul, ami a főképernyőn jeleníti meg a youtube videó, google play film és google play alkalmazásjavaslatokat, és a főbb telepített alkalmazások listáját. A "3D" gomb megnyomásával a távirányítón bejön a megszokott Himedia launcher.
Kép

Letölteni a most aktuális verziót innen lehet:
https://www.mediafire.com/?p3c364my3yv7v#lo3h1wb4ofwcu
Itt pedig a korábbi verziók is elérhetők, és vélhetően ebbe a könyvtárba kerül ha lesz újabb verzió:
https://www.mediafire.com/?p3c364my3yv7v#p3c364my3yv7v