Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 Android TV

Ebben a topikban az interneten elérhető, felhasználók által módosított firmware-ekről van szó. Ezeket mindenki csak saját felelősségére használja, és csak kisérletezgetni szeretőknek javasoljuk a telepítésüket!
  • Szerző
  • Üzenet
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1347
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 Android TV

Hozzászólás2019.11.25. 17:14

Az Android TV-boxokra készült hivatalos Android kezelőfelület és alap alkalmazások, no meg minden más, ami a hivatalos v2.1.4-es HiMedia firmware-ben is megtalálható. Letölthető az alábbi linkekről: Q10 Pro, Q5 Pro, Q30.

Letöltés után csak át kell nevezni a fájlt update.zip-nek, nem kell kicsomagolni! Saját tapasztalatok:
– A firmware-ben lévő YouTube for Android TV alkalmazás max. 1080p felbontást játszik le. Frissítsük az Aptoide áruházból (ennek a firmware-nek a része, megtaláljuk a főképernyőn) az ott található Android TV-s YouTube verzióra, és menni fog a 4KS- lejátszás is!
– A firmware része a Netflix alkalmazás (piros ikonnal a főmenüben). Ne telepítsük az Aptoide alkalmazásboltból az ott található Netflixet (fehér ikonos), az nem fog menni a HiMedia-kon. A firmware-ben lévő látszólag működik.
– A firmware-nek nem része a Play Store alkalmazás, de az Aptoide-ból telepítve rendesen működik már.
– Ha nem tetszik az Android TV felület, bármikor visszatehető a hivatalos HiMedia firmware is.
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

Bazo

  • Hozzászólások: 0
  • Csatlakozott: 2016.10.11. 12:49

Re: Q5 Pro/Q10 Pro/Q30 2.1.4 Android TV

HozzászólásMa, 14:03

Feltettem Q10pro-ra (1.09 ről két lépésben). Finomhangolás után jobban tetszik mint a régi, de lenne 1 nagyobb és két kisebb problémám, kérdésem.
A Nagyobb: bár ritkán használom, de a tévirányító kikapcsológombjával nem kapcsol ki rendesen. A kép általában eltűnik, a hardveren, az óra valamikor úgy marad valamikor eltűnik viszont visszakapcsolni csak áramtalanítással lehet. A régi fw-vel sose volt ilyen gondom.
2. Lejátszás alatt eddig az órát mutatta az alapgép, viszont most az eltelt lejátszási időt. Ezt valahol át lehet állítani?
3. A filmekbe tekerés hátrányára változott. A régi módszert valahogy vissza lehet hozni?
Köszönöm.

Vissza: Custom firmware-ek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

.