Külső HDD kezelés

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a HiMedia termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok Szabadon írható, de moderált topik, azaz csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólásod. Kérjük ne írd be kétszer a kérdésedet, várd meg amíg megjelenik, több órát is igényelhet, amíg moderátorunk jóváhagyja a hozzászólás megjelenését!
  • Szerző
  • Üzenet
Offline

attila

  • Hozzászólások: 3
  • Csatlakozott: 2016.09.04. 11:39

Külső HDD kezelés

Hozzászólás2016.09.04. 11:48

Megszeretném kérdezni, hogy a Q5 Pro mekkora vinyót tud kezelni ill. gondot jelent, ha egyszerre több, nagyobb (akár 4 TB-s) vinyót is üzemeltetek rajta
Valahol olvastam, hogy akár 6TB.is tud kezelni. Fontos lenne, mert 2-4 TB-s lemezeket szeretnék rákötni.

+ még egy kérdésem lenne. Jelenleg a forgalmazótól vett Mede8er 600-ast használok. Annál spéci leválasztást kell alkalmazni, ha az adott vinyót Laptopra is kötöm ill. ha leszeretném választani. Itt is vannak ilyen megkötések?

Köszönöm
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1629
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: Külső HDD kezelés

Hozzászólás2016.09.24. 13:28

attila írta:Megszeretném kérdezni, hogy a Q5 Pro mekkora vinyót tud kezelni...

(Elnézést a lassú válaszért, nem jönnek valamiért értesítések nekünk az ebbe a topikba érkező hosszá szólásokról, igyekszünk rájönni az okára!)

ITT válaszoltunk már a HDD-kérdésre. Többet is ráköthetsz, USB-s HUB-ot is kezel. Nem kell Android alatt leválasztani a külső lemezt.
HiMedia.hu adminisztrátor

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni, mit vegyél!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron
.