Ventilátor

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a HiMedia termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok Szabadon írható, de moderált topik, azaz csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólásod. Kérjük ne írd be kétszer a kérdésedet, várd meg amíg megjelenik, több órát is igényelhet, amíg moderátorunk jóváhagyja a hozzászólás megjelenését!
  • Szerző
  • Üzenet
Offline

bartos59

  • Hozzászólások: 11
  • Csatlakozott: 2016.08.02. 14:00

Ventilátor

Hozzászólás2016.08.03. 10:24

Üdv! a Q5 vagy a Q10 iránt érdeklődöm. olvastam, hogy a Q10 ventillátorral rendelkezik ami egy idő után hangossá válhat. A cseréje mennyire bonyolult ill. a ventillátor beszerezhetö-e vagy szabványos pc -s jó bele.
Streamelés kapcsán kérdezem, hogy pl.-ul laptopról (Pc) át tudom e küldeni a videót WiFi-n vagy kábelen rá és milyen feltételekkel működik?

előre is köszönöm a választ
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 1425
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: Ventilátor

Hozzászólás2016.08.12. 14:54

A Q10/Q5 Pro ventilátoráról nem hiszem, hogy bárki azt írhatta, hogy hangossá vált neki, mivel pár hónapja/hete kapható csak mindkét termék. Talán a nem Pro modellekről olvashattad. Nem gondolom, hogy szabványos PC-s ventilátor lenne benne, de majd kiderül, ha az első meghibásodás megtörténik, mert még nem volt ilyen. Takarítsd/porszívózd rendszeresen. ha majd megvetted, ne használd poros helyen, és nem gondolom, hogy bajod lesz vele, ahogy más ventilátorokkal is így érdemes törődni.
A videót alapvetően a HiMedia játsza inkább le Windows-os gépről mondjuk SMB-n keresztül, miért kellene a számítógépednek foglalkoznia a lejátszással?
HiMedia.hu adminisztrátor

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni, mit vegyél!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

.