Vásárlás előtt

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a HiMedia termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok Szabadon írható, de moderált topik, azaz csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólásod. Kérjük ne írd be kétszer a kérdésedet, várd meg amíg megjelenik, több órát is igényelhet, amíg moderátorunk jóváhagyja a hozzászólás megjelenését!
  • Szerző
  • Üzenet
Offline

vtamas

  • Hozzászólások: 2
  • Csatlakozott: 2019.01.03. 21:33

Re: Vásárlás előtt

Hozzászólás2019.01.04. 15:23

Beast írta:
vtamas írta:A képminőséggel kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim...

Ha van olyan filmlejátszó app androidra, amely Dropbox linkről is lejátszik (gondolom van) és kezeli jól a feliratokat, akkor az használható bármely modellünkkel. A HiMedia saját médialejátszó alkalmazása a Media Center profi megoldás minőségi házimozihoz, de helyi vagy hálózati (SMB, NFS, DLNA) forrásokból tud lejátszani, nem online forrásból. Bár azt írtad, pendrive-ról játszol le, az meg természetesen működik.
A Picopix 4116-hoz egyébként túlzásnak tartom még a Q30 modellünket is, felesleges 4K, meg HDR hozzá, egy noname kínai androidos box is elég lehet, vagy egy régebbi Mede8er MED600X3D, annak IPTV-ként meg lehetett adni akár egy Dropbox linket is. De ha hosszabb távra tervezel (fullHD vagy akár 4K tévé, vetítő), akkor persze javaslom a drágább HiMedia készülékeket, már csak a széleskörű fájlkompatibilitás miatt is.


Köszönöm szépen a gyors választ! További szép napot!
Előző

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni, mit vegyél!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

.