Melyik lejátszót vegyem?

Vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a HiMedia termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok Szabadon írható, de moderált topik, azaz csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólásod. Kérjük ne írd be kétszer a kérdésedet, várd meg amíg megjelenik, több órát is igényelhet, amíg moderátorunk jóváhagyja a hozzászólás megjelenését!
  • Szerző
  • Üzenet
Offline

Dominique29

  • Hozzászólások: 2
  • Csatlakozott: 2017.07.05. 22:39

Re: Melyik lejátszót vegyem?

Hozzászólás2017.07.05. 23:02

Q5-Q10 közötti döntés előtt kérnék segítséget:

NAS-ra lesz csatlakoztatva, USB DAC felé lesz küldve hang, ergo se belső HDD fiók, se digit koax kimenetre nem lesz szükségem (illetve az előlapi vezérlőgombok és a normál méretű SD kártya slot sem szempont). Ha külalakot is félreteszem, marad a dupla mennyiségű ROM, mint a Q10 előnye, számomra. Vajon csak a dupla flash memória miatt is érdemes inkább a Q10-et vennem? Használatkor leginkább miben nyilvánul meg a több flash memória előnye?

A Q10-ben ventilátor segít a hűtésben. Ha nem teszek winyót a gépbe, garantáltan soha nem fog bekapcsolni a venti, vagy (pl. passzív hűtőelem hiányában) HDD nélkül is bekapcsolhat?

Köszi!
Offline
Avatar

Beast

  • Hozzászólások: 556
  • Csatlakozott: 2016.06.10. 09:18

Re: Melyik lejátszót vegyem?

Hozzászólás2017.07.06. 11:34

Én a Q5 Pro-t választanám. A több flash miatt több program lehet telepítve egyszerre, de ezt SD-kártyával is ki lehet váltani, illetve úgy látom Neked elsősorban zenelejátszásra kell, nem játékra pl. A Q10 Pro ventilátora épp a belső HDD lehetősége miatt kell, viszont mindig megy benne, akkor is ha nincs bent HDD.
HiMedia.hu adminisztrátor
Offline

Dominique29

  • Hozzászólások: 2
  • Csatlakozott: 2017.07.05. 22:39

Re: Melyik lejátszót vegyem?

Hozzászólás2017.07.06. 11:54

Beast írta:Én a Q5 Pro-t választanám. A több flash miatt több program lehet telepítve egyszerre, de ezt SD-kártyával is ki lehet váltani, illetve úgy látom Neked elsősorban zenelejátszásra kell, nem játékra pl. A Q10 Pro ventilátora épp a belső HDD lehetősége miatt kell, viszont mindig megy benne, akkor is ha nincs bent HDD.
Valóban kizárólag zene és film lejátszásra kellene, játék = 0, viszont örülnék, ha nem szólna a ventilátor, így akkor egyértelműen a Q5 Pro a jobb nekem, köszönöm a segítséget!
Előző

Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni, mit vegyél!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron
.