Oldal: 1 / 3

Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2017.10.15. 21:56
Szerző: Rbert
Miért van az,hogy ha Kodiból inditom a filmet akkor nem vált át Média center lejátszójára,csak Blu ray-nél-

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2017.10.16. 15:22
Szerző: Beast
Rbert írta:Miért van az,hogy ha Kodiból inditom a filmet akkor nem vált át Média center lejátszójára,csak Blu ray-nél-

Melyik modell, melyik KODI, melyik Wrapper együtteséről van szó? Honnan indítod a filmet? Milyen formátumú az, aminél nem vált át, miközben be van kapcsolva a Wrapper appban, hogy ne a KODI lejátszómotorja működjön?

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2017.10.16. 19:57
Szerző: Rbert
Beast írta:
Rbert írta:Miért van az,hogy ha Kodiból inditom a filmet akkor nem vált át Média center lejátszójára,csak Blu ray-nél-

Melyik modell, melyik KODI, melyik Wrapper együtteséről van szó? Honnan indítod a filmet? Milyen formátumú az, aminél nem vált át, miközben be van kapcsolva a Wrapper appban, hogy ne a KODI lejátszómotorja működjön?

Szia
Hi Media Q5 Pro 2.05 FW (Kodi 17.0) NFS-en keresztül NAS ról inditom a filmeket. MKV formátumnál nem vált át csak BD-nél.A Wrapper és a Kodi a 2.05-ös FW-ben volt benne.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2017.10.17. 11:34
Szerző: Beast
Rbert írta:... MKV formátumnál nem vált át csak BD-nél...

Nem tudom az okát, hogy a 17-es KODI miért dönt úgy, hogy az MKV-t inkább maga játsza le, de valóban ez történik nálunk is. Megoldás egyelőre az, hogy az MKV kijelölése után nyomd meg a MENU gombot, majd a Lejátszás más lejátszóval opciót választva a Wrappert tudod kijelölni (ráadásul 3-szor is ott van a listában).

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2018.11.09. 00:21
Szerző: reasonv
Sziasztok!
Nekem is a KODI-val és a Wrapper-el van problémám. Lejátszó Q30, firmware 2.1.0, a KODI 17.6-os, de Wrapper verzióját nem tudom. Mindkettő elő volt telepítve, nem frissítettem őket. Követtem a zárt részben lévő leírást, elindítottam a Wrappert, de ott nem kellett csinálni semmit, már az volt beállítva, ami kellett (set to Wrapper player). Még a leírásban lévő xml-t is odamásoltam, ahova kérték. Ennek ellenére bármit indítok (leginkább mkv-t) nem a MediaCenter nyitja meg, hanem a KODI lejátszója.

Fentebb olvasom, hogy a menjek egy filmre a távirányítóval és nyomjak egy menü gombot, ahol ki tudnám választani a lejtászót. Viszont hiába nyomom a távirányítón a menü gombot, semmi nem történik.
Valamit rosszul csinálok? Van ezekre megoldás?

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2018.11.09. 18:28
Szerző: reasonv
Részsikert sikerült már elérnem. Van már context menüm (bár nem tudom hogyan csaltam elő), viszont csak "Play" és "Information", van benne, "Play with..." nincs. A Wrapper persze továbbra sem működik. Bármi ötlet?

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2018.11.09. 18:57
Szerző: reasonv
Azt hogyan lehet megnézni, hogy mi a verziója a Wrapper-nek (vagy bármelyik másik appnak)?

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2018.11.10. 15:54
Szerző: reasonv
Lassan felfedezem a KODI beállításait. Meglett a "Play With..." menüpontom végül a context menüben, amit egyébként úgy hívnak, hogy "Play using...". Leírom azért a megoldást, hátha hasznos lesz másoknak is.
Szóval a bal oldali főmenüben ott van a Movies. Ha ezt kijelöljük (NEM rányomunk, csak rálépünk), akkor tőle jobbra kitesz pár filmet a felület. Unwatched, Recently added, stb. Ha itt felhozzuk a context menüt a távirányító menü gombjával, akkor csak ezek vannak benne: Play, Information, Mark as watched. Semmi lehetőség kiválasztani másik lejátszók.
Viszont, ha rányomunk a Movies-ra, akkor már egy egész más módon listázza a filmjeinket. Ha megnyomjuk a bal nyilat a távirányítón, akkor feljön egy kis menü bal oldalon. Ott lehet állítani, hogy milyen stílusban listázza itt a filmjeinket (Viewtype). Ezt én InfoWall-ra tettem, de bármire lehet. Ha az így kilistázott filmképeken nyomunk egy menü gombot, akkor rengeteg minden van a listában, köztük a "Play using.." is. Ezt megnyomva lehet kiválasztani a Wrapper-t. így már végre a KODI-ból indítva is le tudom játszani a filemet a Wrapper-el.


Érdekes, hogy ha nem lépünk ide be, akkor ez nem jelenik meg.
Valamint én kicseréltem az xml filet is a Wrapper-esre, de ennek ellenére nem azzal nyitja meg alapból. Erre még nincs megoldásom. Talán szedjem le a gyárilag fent lévő Wrappet? Ezt nem mertem még, mert nem tudom hogyan tenném vissza, ha kellene.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2018.11.12. 11:13
Szerző: Beast
reasonv írta:Azt hogyan lehet megnézni, hogy mi a verziója a Wrapper-nek (vagy bármelyik másik appnak)?

Android beállítások/Alkalmazások

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2018.11.12. 11:15
Szerző: Beast
reasonv írta:...kicseréltem az xml filet is a Wrapper-esre...

Ilyet nem írtunk, hogy kellene szerintem, elégnek kell lennie, hogy telepítve a Wrapper és aktiválva van. A leírásunkból le tudod tölteni a szerintünk működő Wrapper verziót bármikor, de a firmware-ben ha van, annak is mennie kell.