Oldal: 2 / 3

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.02.27. 21:01
Szerző: Patriot
Sziasztok!

Vettem még egy Q5 Pro-t a másik tévéhez, gyári 2.1.0 FW rajta hagytam mert a 2.1.1-el nem megy Kodi alól a Wrapper hálózaton. Ennek ellenére a Kodit nem tudom rávenni hogy a gyári lejátszóval induljon, hiába van bekapcsolva a wrapperben a "set to wrapper player" mindig a Kodi lejátszója indul. Kodi menűből megy az "egyéb lejátszóval" a wrapper... NFS megosztásról van szó BTW.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.02.27. 21:16
Szerző: Patriot
Megnéztem SMB megosztáson, ott érdekes megy a wrapper jól Kodi alól csak NFS-en nem akarja...

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.02.28. 09:43
Szerző: Beast
Patriot írta:...Kodi menűből megy az "egyéb lejátszóval" a wrapper...

Tehát akkor működik, ha azt választod ki hogy a Wrapper-rel játszon le? És csak az a gond, hogy mindig ki kell választani? Próbáltad régebbi firmware-rel is? Illetve melyik KODI van? Ami a firmware-rel települ, vagy frissítetted már? Verziószám?

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.02.28. 10:20
Szerző: Beast
Patriot írta:Megnéztem SMB megosztáson, ott érdekes megy a wrapper jól Kodi alól csak NFS-en nem akarja...

Nálunk SMB-n sem megy.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.03.01. 22:34
Szerző: minyon
Sziasztok!

Írjátok át a kodi playercorefactory.xml -t

http://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=2145.0

Egyébként én csak azért írtam át mert a 18-as kodihoz teljesen alkalmatlan a távirányító (q5 pro)

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.03.03. 13:27
Szerző: Beast
minyon írta:Írjátok át a kodi playercorefactory.xml -t...

Köszi, de ez nem lehet a megoldás, ezt a Wrapper megcsinálja és működik is USB-n. A linkelt téma is immár 1–2 éves, nem a mostani firmware problémájáról szól.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.07.24. 12:56
Szerző: atisboyy
Sziasztok!
Q5 PRO;Kodi 18.3 Leia;wrapper 1.0.3 HMD 0411;firmware 2.1.4 2019-06-04.Nason vannak a filmek.Próbáltam már LAN-on,NFS-n,
hiába van beállítva a wrapperben a wrapper player,nem adja át a lejátszást a Kodi,mount failed hibát ír ki ha a wrapperrel akarom lejátszani. Ha a MediaCenterből indítom a filmeket,lejátssza. Ha a Kodiban a videoplayerrel indítom,lejátssza.
Mi lehet a gond?

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.07.24. 13:26
Szerző: Beast
atisboyy írta:...Mi lehet a gond?

Hogy rossz a Wrapper. De ezt írjuk is a firmware leírásánál, ha elolvasod ITT. Ahogy látható, a v2.1.0 az utolsó firmware, amiben nincs ilyen gond, használd azt! Illetve mindjárt megnézek egy házi firmware-t, állítólag abban javítva van.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.07.24. 14:47
Szerző: Beast
Kipróbáltam, látszólag jól működik minden EBBEN a nem hivatalos v2.1.4-ben.

Re: Wrapper nem működik

HozzászólásElküldve: 2019.07.24. 16:32
Szerző: atisboyy
Köszönöm a gyors segítséget és megoldást!
Legközelebb jobban figyelek.