Oldal: 1 / 1

Vezeték nélküli USB-s billentyűzet hiba

HozzászólásElküldve: 2016.07.09. 13:04
Szerző: Alex
Csatlakoztatva van a Q10 Pro-ra egy USB-s vezeték nélküli billentyűzet, ami magyar kiosztású. A baj az vele, hogy hiába magyarra van állítva, gépelés közben meghülyül (kis és nagybetű váltás problémás, ékezetes karakterek eltűnnek), így nem lehet normálisan használni. Lehet ezt valahogy javítani?

Re: Vezeték nélküli USB-s billentyűzet hiba

HozzászólásElküldve: 2016.07.09. 20:30
Szerző: Beast
Ez az Android rendszeren múlik. Számos ingyenes és fizetős programot láttam már a Play Store-ban, ami billentyűzetkiosztásokért felelős, így pl. a magyart is megoldja.

Re: Vezeték nélküli USB-s billentyűzet hiba

HozzászólásElküldve: 2016.07.10. 05:43
Szerző: Alex
Beast írta:Ez az Android rendszeren múlik. Számos ingyenes és fizetős programot láttam már a Play Store-ban, ami billentyűzetkiosztásokért felelős, így pl. a magyart is megoldja.

Köszönöm a választ. A Google billentyűzet megoldotta a problémát.

Re: Vezeték nélküli USB-s billentyűzet hiba

HozzászólásElküldve: 2016.12.13. 09:43
Szerző: bodorichard
Alex írta:
Beast írta:Ez az Android rendszeren múlik. Számos ingyenes és fizetős programot láttam már a Play Store-ban, ami billentyűzetkiosztásokért felelős, így pl. a magyart is megoldja.

Köszönöm a választ. A Google billentyűzet megoldotta a problémát.


:D
Ennek örülök.

Én azt szeretném elérni, hogy a cuccost táblagépről vezérelhessem, egy ottani virtuális
billentyűzet + egér programmal, ami betelíti a táblagép teljes 8"-os kijelző területét, és
nem kell sem külön USB-s egér és billentyűzet a H8 plus-hoz.

Re: Vezeték nélküli USB-s billentyűzet hiba

HozzászólásElküldve: 2016.12.13. 17:23
Szerző: Alex
bodorichard írta: :D
Ennek örülök.

Én azt szeretném elérni, hogy a cuccost táblagépről vezérelhessem, egy ottani virtuális
billentyűzet + egér programmal, ami betelíti a táblagép teljes 8"-os kijelző területét, és
nem kell sem külön USB-s egér és billentyűzet a H8 plus-hoz.

Nem tudom Te minek örülsz.
Én annak örülök, hogy a q10prom Hicontrollal táblagépről vezérelhető. :D