Imprex engine

Olyan kérdéseket várunk ide, amelyek vélhetőleg csak a Q10 Pro-val függnek össze, annak valamilyen hardveres tulajdonsága vagy egyedi firmware-e miatt.
  • Szerző
  • Üzenet
Offline

jeneya

  • Hozzászólások: 17
  • Csatlakozott: 2016.07.16. 18:18

Re: Imprex engine

Hozzászólás2019.01.29. 08:35

Ne haragudj de félre értetted amit írtam és nem válaszoltál a kérdéseimre sem. Én nem írtam olyat, hogy a felíratnak van köze
az imprexhez mert szerintem sincs. Azt írtam, hogy a menüben (aminek része a felírat beállítás és az imprex is ) a feliratot kikapcsoltam hogy ne azzal induljon a film és mégis minden film azzal indul. Az imprexel kapcsolatban azt próbáltam leírni, hogy hiába kapcsoltam ki az imprexet, kb. 5 nap múlva visszaállt a kép olyanra mint amilyen a kikapcsolás előtt volt úgy hogy nem nyúltam hozza és a menü szerint ki van kapcsolva. Azaz hiába kapcsolom ki, (ahogy javasoltad és én is így gondolom jónak) úgy játszik le egy idő után mintha be lenne kapcsolva. Továbbá hogy az imprexben a beállítások van hogy azonnal életbe lépnek és van hogy csak több nap után, és hogy a lüktetés a dinamikus kontraszt kikapcsolása után megszűnt ugyan de egy idő után az is visszajött. Tehát a tapasztalatom az hogy a menü és az imprex a beállításoktól függetlenül működnek egy idő után, ellentételesen a beállításoknak.
Ezért hiába állítom be saját ízlésemnek megfelelően az imprexet és küldőm rá a filmre - ahogy tanácsoltad - egy idő után a beállításoktól ellentétesen működnek. Remélem hogy most érthetőbben sikerült leírni a problémámat.
Előző

Vissza: Q10 Pro specifikus kérdések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron
.