Beast írta:theseb írta:A fájlok betallózása a Kodi-val történik és lényegében a Kodi maga akad el, hogy nem tudja tallózni...
De az ugye tiszta, hogy a KODI-t csak az után használd, ha már a Media Center-rel felmountoltad botoolás után a könyvjelzőként is elmentett megosztást? Bár ettől még tallóznia tudni kellene a Windows-nak, ha a jogosultságok jól vannak azon beállítva. Az nem lehet, hogy ne tudj új felhasználót felvinni, de egy meglévőt is megadhatsz a KODI-nak. Feltöltöttem egy Windows 7 megosztásról szóló magyar leírást IDE. Hátha segít.
Köszönöm!
Ez alapján egyelőre nem túl intelligens módon úgy tudtam megoldani, hogy kikapcsoltam a jelszóval védett megosztást és rögtön hozzá tudtam adni a helyet a Kodi-val.
A media centerrel valóban nem csináltam meg a könyvjelzőt, és ez magyarázatot is ad arra, hogy tallózni és lejátszani csak a kodi-val tudom, wrapper-rel nem játsza le, így már világos miért.
Ez a jelszó/nincs jelszó dolog még ugyan nem tiszta, hogy miért a win alap beállítás szerinti jelszvas védelemmel miért nem tetszik neki, talán egyszer tovább bogarászom a témát.
Nagyon örülök, hogy ilyen segítőkész és gyorsan reagáló csapat szerveződött a himedia mögé. Köszi mégegyszer!