himedia.hu

Ez a domain név eladó!

Megvásárlás

Ha megtetszett a domain név, az Öné lehet, az Ön nevére kerülhet! Azt csinálhat vele, amit csak akar!

80 000 Ft
  • Saját tartalom helyezhető el*
  • Saját levelezés beállítható*
  • Teljes körű domain kezelés*
  • Domain név átruházása az Ön vagy cége nevére
  • A továbbiakban már Ön kezeli, és Ön tartja fent
  • Ön dönti el, hogy milyen tartalmat helyez el rajta!
  • Igény esetén ingyenes ClouDNS fiókkal
  • Igény esetén ingyenes Zoho mail fiókokkal (5db 5GB)
Megveszem

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

306

Mai látogatások

457445

Látogatások száma az utóbbi 422 napban

16

Domain Authority*

33

Page Authority*

* Az adatok ellenőrizhetőek a moz.com-on, változás előfordulhat, a feltüntetett adatok 2023.01.29 napján lettek rögzítve.

Gyakran ismételt kérdések

Szabályok és Feltételek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat (AASZ)

Mit jelent, hogy saját tartalom helyezhető el?

Saját tartalom elhelyezéséhez szükséged lesz egy webszerverre ill. webhostingra. Annak az IP címére lesz beállítva a kiválasztott domain. Bérlés esetén 2db A rekordot tartalmaz a csomag, az egyik közvetlenül a domain névhez, a másik pedig az összes aldomainre vonatkozik. Bérlés esetén tartalmi megkötéssel kell számolni. Megvásárlás esetén természetesen teljes mértékben Rajtad áll, hogy mit és hogyan szeretnél!

Hogyan vásárolhatom meg a kiszemelt domain nevet?

Vedd fel a kapcsolatot velünk, kitöltünk egy Adásvételi szerződést, amely aláírását követően kiállításra kerül egy számla. A számla kifizetését követően a magyar (.hu) domainek átruházása egy úgynevezett Lemondó nyilatkozattal történik. Amelyet Neked mint leendő tulajdonosnak egy akkreditált regisztrátornál kell csatolnod a regisztrációs igényhez. Kérés esetén segítek a szükséges ügyek elintézésében! A regisztrátornak fizetendő esetleges plusz költségeket a feltüntetett ár nem tartalmazza!
Bővebb információ: https://www.domain.hu/a-domain-hasznalo-neve-megvaltozasanak-esetei/

Mennyibe kerül egy domain átruházása?

A regiszrátornak fizetendő díj függhet attól, hogy a domain okirat alapon vagy megerősítő eljárás alapján nyilvántartott, de a díjat minden regisztrátor maga szabja meg.
2021 január 1. óta a domain fenntartási periódusa az átruházással nem változik sem az Okirat alapján nyilvántartott domain sem a Megerősítő eljárás alapján nyilvántartott domain esetében.
Bővebb információ: https://www.domain.hu/a-domain-hasznalo-neve-megvaltozasanak-esetei/

Mit jelent, hogy saját levelezés beállítható?

Saját levelezéshez szükséged lesz egy levelező szerverre. Bérlés esetén az MX szervereid elérhetőségét és egyéb beállításait kell megadnod nekem. Megvásárlás esetén úgy kezeled a levelezésedet, ahogyan szeretnéd! Rád van bízva!

Bérleti szerződés

A bérleti szerződést határozott időre, minimum 3 hónapos időszakra lehet megkötni! A bérleti idő letelte előtt lehetőség van az aktuális árakon számított új bélreti szerződés megkötésére.

Mit jelent, hogy csak meghatározott témájú tartalom helyezhető el?

Szexuális töltetű, obszcén ill. trágár jellegű tartalmak tiltottak.

Miért nem kell törődni a domain fenntartással bérlés esetén?

Mivel ez enyém marad továbbra is a domain használati joga, így az én kötelességem fizetni az éves megújítási költségeket, ezzel Neked nem kell foglalkoznod!

Más is bérelheti ugyanazt a domaint?

NEM! Az aktív bérleti idő alatt azt csakis a Bérlője használhatja a bérleti szerződésben foglaltak alapján! Aldomainek sem kerülnek kiadásra!

Mennyibe kerül egy domain név fenntartása?

Minden domain névnek van egy lejárati ideje, a kiválasztott regisztrátornál kell megfizetni a fenntartási költséget. Ez minimum egy évre, de akár többre is ki lehet fizetni! A magyar (.hu) domainek esetén maximum 5 évre, egyéb nemzetközi domain nevekre (pl.: .com, .net) többnyire maximum 10 évre lehet!

Mit jelent a Domain Authority (DA)?

A Domain Authority (DA) a moz.com által kifejlesztett értékelési rendszer, amely megjósolja, hogy egy adott domain milyen helyen fog elhelyezkedni a keresőmotorok eredményoldalain. Az egyedi algoritmus által számított érték egytől 100-ig terjedő skálán helyezkedik el, minél magasabb ez az érték annál előrébb helyezkedik ez a ranglistán.

Hogyan számítják ki a Domain Authority értékét?

A Domain Authority kiszámítása több tényező kiértékelésével történik, beleértve a fő domain és a hivatkozások teljes számának egyetlen DA értékbe történő összekapcsolását. Egy 100 pontos logaritmikus skálán helyezkedik el. Tehát 20-ról 30-as szintre jutni könyebb mint 70-ről 80-ra. Ez az érték változhat az idő műlásával, mivel időnként újraszámításra kerül!

Mit jelent a Page Authority (PA)?

A Page Authority (PA) a moz.com által kifejlesztett értékelési rendszer, amely megjósolja, hogy egy adott oldal milyen helyen fog elhelyezkedni a keresőmotorok eredményoldalain. Az egyedi algoritmus által számított érték egytől 100-ig terjedő skálán helyezkedik el, minél magasabb ez az érték annál valószínűbb, hogy előrébb kerül az adott oldal a keresőkben.

Hogyan számítják ki a Page Authority értékét?

A Domain Authority-hez hasonlóan, az értéke egy 100 pontos logaritmikus skálán helyezkedik el. Tehát 20-ról 30-as szintre jutni könyebb mint 70-ről 80-ra. Ez az élték változhat az idő műlásával, mivel időnként újraszámításra kerül!

Mi a különbség a Domain Authority és Page Authority értékek között?

A Page Authority érték csakis egy adott weboldalhoz tartozik, a Domain Authority értéke pedig az egész domain ill. subdomain-ekre vonatkozik. Mindkettő értéke hasonló módon kerül kiszámításra.
Pl.: a www.domrain.hu-nak és a domrain.hu-nak is különálló PA értéke van, de a DA értékük megegyezik.

A megadott árak nettó vagy bruttó árak?

A megadott árak bruttó árak.
A vásárlásról alanyi adómentes számlát állítok ki.
Az árváltoztatás jogát fenntartom!

Magas számomra a kiírt ár, tehetek egyedi ajánlatot is?

A kiírt árak irányárak, egyedi ajánlatot is elfogadunk! Jelezd kérlek a [email protected] email címre küldött üzenetben, hogy pontosan milyen összegre gondoltál pontosan és megbeszéljük a részleteket!

domRain.com

Találj egy jó domain nevet!

DOMAIN FELHŐ

domain (DA/PA) >
autohifipont.hu (15/20) > malomcsarda.hu (15/24) > premiumlivesets.hu (15/27) > trinity.hu (15/17) > crystal.hu (16/15) > osztalykassza.hu (16/24) > aranyhajo.hu (17/21) > gamersroom.hu (17/31) > hitech.hu (17/16) > mondat.hu (17/27) >

© 2022-2023 domRain | All Rights Reserved | Developed by SomnuSoft | Powered by HostingBazis